MODNI DODACI

Najdraže sandale iz djetinjstva ponovno u trendu

Rihanna je, naravno, predvodnica novog gumenog trenda
Gumene sandale
B
ilo je to ono nevino razdoblje kada je bilo jedino važno jesmo li dobili igračku o kojoj smo maštali, dopuštenje da ostanemo nešto malo duže budni ili pak da se smijemo brčkati u plićaku čak i nakon što su nam se smežurali prsti. A u tom istom plićaku bili smo u gumenim sandalama koje su štitile naša mala stopala od ježeva i svih drugih morskih nemani. 

Godine su prošle, zabavljamo se nekom drugom vrstom igračaka, s after partyja stižemo u kasnim jutarnjim satima, a plićak smo zamijenili ležaljkom i dobrim koktelom. Tu negdje putem nekoć najdraže gumene sandale su se izgubile. Pojedini primjerci se još nostalgično čuvaju od strane naših predanih roditelja, zakopani duboko u podrumu, između svih dobivenih igračaka. Ako su, naravno, preživjeli. Ne znamo je li pjevačica i trendseterica Rihanna ima slična sjećanja iz svog djetinjstva, ali definitivno dijeli našu nostalgičnu ljubav prema gumenim sandalama. Upravo RiRi je u svojoj novoj Fenty Puma kolekciji predstavila takozvane jelly sandale i s njima nas vratila u bezbrižne dane u plićaku.

Gumene sandale

Fenty Puma

Osim samih tenisica, Fenty natikače su bile pravi bestseller, stoga je Rihanna odlučila za ljetnu sezonu svoj it komad predstaviti u gumenom izdanju, a prodavat će se po cijeni od 90 dolara. No, gumene sandale se nalaze već u ponudi i kod drugih brendova. Za razliku od onih kojih se sjetno prisjećamo, današnji modeli se nose u svim prigodama, a oni najhrabriji među vama kombinirat će ih uz čarapice. Najpopularnije su gumene natikače koje će samouvjereno vladati ovog ljeta. No, nitko vam ne brani da se doslovno vratite u djetinjstvo i ovog se ljeta ponovno brčake u plićaku u svojim novim i odraslim gumenim sandalama. Nitko vam neće zamjeriti, posve vas razumijemo.

Bershka (179,90 kn)Bershka (179,90 kn)

Bershka (179,90 kn)

M.D.
Foto: Getty Images, Puma, PR
Objavljeno: 01.06.2017. u 15:14

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p