MODNI DODACI

Satovi kojima ne mogu odoljeti trendseterice

Domaći brend Urban Watch dobiva sve više poklonika

Nakon što je 2010. godine uspješno lansiran, hrvatski brend ručnih satova Urban Watch je u vrlo  kratkom vremenu postao planetarno popularan i osvojio brojne fashionistice. Nakon nekoliko kolekcija i širenja na svjetsko tržište, ove godine je predstavljena i nova kolekcija pod nazivom London.

 
U skladu s cijelom pričom o brendu, nova kolekcija je dobila ime po jednom od najveličanstvenijih gradova na svijetu. Kolekcija London kombinira minimalistički i elegantni dizajn koji je stvoren za svakodnevno nošenje, ali će savršeno upotpuniti svaku modnu kombinaciju. Narukvica sata izrađena je od vrhunske kože i može se vrlo jednostavno zamijeniti drugom, što vam omogućuje da personalizirate vaš Urban Watch. Zanimljiv detalj je i dodavanje rimskog broja 7 na lice sata što ovog ljepotana čini posebnim jer svi znamo priču o tom magičnom broju. Je li broj 7 i vaš sretan broj?

Nakon uspješnog predstavljanja u brojnim svjetskim metropolama, novu kolekciju London osim na službenoj stranici Urban Watch, od sada možete pronaći i na policama brojnih fashion concept storeova diljem Hrvatske.
 
satovi  
satovi
 
 
satovi 
 
 
Foto: Mateja Vrčković, Eva Topić
Objavljeno: 07.06.2016. u 09:16

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p