MODNI DODACI

Snaga crvenih detalja

Luxor utjelovljuje vizuru estetskog savršenstva
freywille luxor

Novi Freywille dizajn Luxor osvaja čarobnim koloritom i snažnim emocionalnim nabojem. Kroz sjajno crvene nijanse umjetničkog nakita trepere strast i ljubav, a ekspresivni motivi prožeti su misticizmom najdragocjenijeg faraonskog blaga.

Jedna od najljepših i najstarijih rukotvorina od emajla, tijara egipatske princeze Chnumet, pronađena je krajem 19.stoljeća u kompleksu piramida u Dahšuru. Ovaj poseban artefakt, sačinjen od virtuozno isprepletenih nježnih ljiljana i rozeta, poslužio je Freywille umjetnicima kao izvor inspiracije za novu umjetničku kolekciju nakita. Luxor utjelovljuje vizuru estetskog savršenstva kćeri faraona.
 
freywille luxor
 
Dok plove kroz tonove karneola, ljiljani u purpurnim i jarkocrvenim tonovima, ujedinjuju vladarsko, dostojanstveno držanje, nježnost i nevinost. Sklad ženstvenosti te bezuvjetne ljubavi, istaknut je dražesnim, ljubičastim i zelenim ornamentima u obliku rascvjetale ruže, a okrunjen diskretnim linijama zlatne boje.
 
freywille luxor

Freywille Luxor je divna sinergija ženske energije i snažne simbolike. Ovu bezvremensku kolekciju nakita možete isprobati u Freywille butiku u Zagrebu, Preradovićeva 2 ili pogledati u Freywille Online butiku na freywille.com
 
Objavljeno: 07.09.2016. u 14:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p