MODNI DODACI

Soviet - tenisice za ljude sa stavom

Tenisice koje odgovaraju svakoj modnoj priči i džepu

O
sim kvalitetnih i atraktivnih tenisica, svjetski brend Soviet nudi i napetu, filmsku priču o svom nastanku.

Ako još niste čuli za brend Soviet, vrijeme je da vas upoznamo - riječ je o svjetskom lifestyle brendu za ljude koji su autentični u svom modnom izričaju, slobodnog uma i sigurni u svoj put. Jeste se pronašli u tome?

Priča o brendu Soviet počinje u nekadašnjem Sovjetskom Savezu, u vrijeme kad je jeans bio službeno zabranjena, ali vrlo tražena i dragocjena roba na crnom tržištu. Unatoč represivnom režimu, jeans je mnogim stanovnicima bio toliko primamljiv i atraktivan da je na crnoj burzi čak služio kao valuta. Iz tog je razloga visokopozicionirani državni dužnosnik Vladimir Kjornovich organizirao njegovu krijumčarsku rutu od Italije do Rusije. Vladimir je naime, od talijanskog krojača Pietra Consenze, naručivao po mjeri šivane traperice, a onda osobno odlazio po njih u Italiju i krijumčario ih u Sovjetski Savez.


Filmska priča doživjela je i filmski završetak, a ujedno i početak danas svjetski prepoznatog brenda Soviet - primijetivši da Vladimir već dugo ne dolazi u njegov dućan, Pietro je odlučio istražiti i otkriti što mu se dogodilo. Kada je saznao da je ubijen, u njegovu je čast pokrenuo brend jeansa nazvavši ga prema svom ruskom prijatelju - Soviet.


Danas je to multi - nacionalni brand koji nudi širok asortiman obuće, odjeće i modnih dodataka. Odlikuje ga visoka kvaliteta izrade, povoljna cijena, stalno praćenje modnih trendova i snažan marketing.


U prvoj fazi, plan je ulazak na tržište regije sa tenisicama-sovieticama koje osim svoje prepoznatljivosti moraju biti dostupne kupcima po realnoj cijeni.

Sovietice imaju posebno dizajniran potplat koji ih čini originalnima i drugačijima od bilo kojih drugih platnenih tenisica, dok je unutrašnjost tenisice ortopedski napravljena kako stopalo ne bi trpjelo . Savršene su za sve kombinacije, od jeansa do haljina, za mlade i one koje si tako osjećaju - Sovietice su za svačija stopala. U Hrvatskoj možete kupiti tenisice sa Soviet potpisom u trgovinama Peko, no možete ih naručiti i putem webshopa bazzar.hr te tako pronaći idealan par koji će savršeno odgovarati vašoj modnoj priči, ali i džepu.
Foto: PR
Objavljeno: 23.09.2016. u 12:58

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p