MODNI DODACI

Statement sandale za chic ljeto

Fashion Disorder predstavlja festivalske sandale
Fashion Disorder festivalske sandale 
Dizajnerica Manuela Lovrenčić, koja stoji iza modnog brenda Fashion Disorder, za ovo ljeta predstavlja statement sandale u kojima bismo mogli provesti cijelo ljeto!

Nove festivalske sandale su sve ono što prava fashionista ovog ljeta želi – šarene, ukrašene remenčićima, pomponima i resicama, plijene pozornost na prvi pogled.

„Budući da sam upravo jedna od onih žena koje strastveno obožavaju cipele, nekako je upravo proizvodnja tog programa bila sljedeća 'destinacija' Fashion Disordera. Surađujem već više od godine dana s gđom. Anicom Pucek Đuretić, koja je postolar i izrađuje moje Colours torbice, te smo odlučile pokrenuti i liniju obuće. Trenutno su aktualne Festival sandalice, ali jesen je rezervirana za balerinke, gležnjače i štikle“, objasnila je Manuela.
Fashion Disorder festivalske sandale
Festivalske sandalice s potpisom brenda Fashion Disorder

U nastavku Manuela ističe kako je izrada cipele definitivno zahtjevnija od izrade odjeće jer model cipele mora odgovarati različitim oblicima stopala, stoga je vrlo važno stvoriti onaj savršeni kalup koji će odgovarati široj masi klijentica.
Fashion Disorder festivalske sandale„Inspiracija dolazi spontano jer cijelo mi vrijeme mozak radi i uvijek nešto kuham u njemu. Trenutno su to boje i putovanja, otvorene ceste sa zalascima i izlascima sunca na putu prema nekoj festivalskoj destinaciji, glazba spojena u šarene resice ili živahne boje na sandalama. Sutra će biti nešto sasvim drugo“, kroz smijeh objašnjava Manuela.

Festivalske sandale možete kupiti po cijeni od 450 kn, a svaki model je unikat na svoj način jer se izrađuje ručno. Naručiti se mogu preko službene Facebook stranice ili Instagram profila, a kupiti ih možete i u dizajnerskom concept storeu DboxX (Petrinjska 85), te uskoro u Rovinju, Puli i na Korčuli. 
Fashion Disorder festivalske sandale„Smatram da je cipela ponekad ključan element u 'začinu' nekog odjevnog predmeta, dodajte tu točku na i decentnom outfitu. Prateći društvene mreže, jedan su od najpopularnijih faktora u stylingu Hrvaticama, jer se uvijek rado pohvale nekim novim divnim modelom na Instagramu ili drugim stranicama. Gotovo da im se skladaju ode obožavanja, a ovo ljeto apsolutni su hit resice, pomponi i metalik detalji na obožavanim obuvalicama“, za kraj ističe Manuela.
Fashion Disorder festivalske sandaleMija Dropuljić
Foto: PR
Objavljeno: 15.07.2016. u 15:14

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p