MODNI DODACI

Stigla je nova kolekcija Startas tenisica!

Budi velik kao dijete
Startas nova kolekcija
P
roljeće je sad već gotovo nemoguće zamisliti bez Startasica, a Borovo ove godine želi da budete veliki kao dijete. Upravo je to slogan kampanje koja je spojila kolekciju za 'male i velike' i poručuje da baš u svakome od nas čuči malo dijete.

Nova kolekcija objedinila je tako sve dobne skupine koje nose Startas, tenisice koje su dio mnogih anegdota i uspomena, i u kojima tek počinju avanture.

Startas nova kolekcija
Startas nova kolekcija
Startas je već više 40 godina sa svojim raznolikim modelima prisutan u životima naših roditelja, nas i djece. Možete tako birati od jednobojnog basic do kožnog, gumenog, visokog i niskog modela u raznolikim višebojnim uzorcima. Osim toga, Startasice krase kvaliteta i jednostavnost, a tajna se krije u ručnoj izradi.

Startas nova kolekcija
Startas nova kolekcija
Naime, svaka tenisica u proizvodnji, pri kojoj se koriste prirodni materijali kao što su platno od stopostotnog pamuka i guma dobivena iz kaučuka, prođe kroz dvadesetak vrijednih ruku. A upravo ti prirodni materijali su ono što im osigurava udobnost. I naravno, u novu kolekciju Startasa utkana je i tradicija duga 85 godina te ljubav iz Vukovara.

Startas nova kolekcija
Startas nova kolekcija
Ženski modeli dolaze u veličinama od 36 do 42, i muški model Diagonal Blue u veličinama od 42 do 47, mogu se naći po cijeni od 229,00 kuna.

U galerijala pogledajte sve modele novih Startas tenisica…
Objavljeno: 06.04.2017. u 11:36

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p