MODNI DODACI

Zaboravite stara pravila i pomiješajte boje i uzorke!

Kreirajte svoju proljetnu capsule kolekciju

Freywille

Iako nam je ljeto sve bliže, vrijeme nas još uvijek voli iznenaditi naglim promjenama temperatura. U tom prijelaznom razdoblju čini se kao da nam uvijek nešto nedostaje u ormaru, a izbor odgovarajućeg stylinga je pravi izazov. Stilistica Doris Fatur otkriva nam nekoliko trikova uz koje ćete ove sezone savladati tajne slojevitog oblačenja te jednostavno transformirati svaku dnevnu kombinaciju u onu za ugodna večernja druženja.

Kreirajte svoju osobnu capsule kolekciju birajući osnovne komade koji će vam biti pravi stilski saveznici za sva godišnja doba: dobro krojeno odijelo, traperice visokog struka, traper jakna ili šira pamučna košulja, elegantna haljina i svilena bluza ili top. Vaša baza neka bude u primarnim bojama koje ćete lako kombinirati, dakle crvena, plava ili žuta. Približavanjem ljeta, spremite svoje crne ili sive komade te dozvolite bojama da obasjaju vašu put i naglasite svoju ženstvenost. Odličan način kako još to možete učiniti je odabir upečatljivih detalja. Igrajte se svilenim maramama šarenih uzoraka i raznih veličina. Nosite ih kao ukras u kosi, kao originalan top ispod odijela ili pak njome oživite svoju torbicu ili remen. Uz veliki izbor koji se trenutno može naši u našim trgovinama, neke od najljepših svilenih mezimica u svojoj ponudi ima FREYWILLE. To nas dovodi i do završnog pečata svakoj kreativnoj odjevnoj kombinaciji, a to je nakit. Vrijeme je da istražite svoje škrinjice s blagom te uživate u nizanju narukvica, prstenja i ogrlica. Zaboravite na stara pravila te hrabro spajajte različite boje i materijale.

Za dodatnu inspiraciju pogledajte galeriju s nekoliko odličnih stilskih kombinacija koje je pripremila stilistica Doris Fatur u suradnji s austrijskom kućom FREYWILLE. Fotografije i styling potpisuje Doris Fatur, kosu i make-up Silvija Bradica, a model je prelijepa Dolores, Sonic models.


Foto: Doris Fatur
Objavljeno: 02.05.2017. u 12:57

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p