MODNI DODACI

Story kape by Elfs – modni dodatak koji vam treba ove zime

Zimski dizajnerski paket
Story ELFS 
Predbožićna promocija Story zimskog dizajnerskog paketa održana je u srijedu 16. prosinca na Fuliranju, u Kurelčevoj ulici, a u sklopu održavanja tjedna Pariza. Pariškom šarmu Story zimskog dizajnerskog paketa nisu odoljeli ni uzvanici Story promocije.

Trendy kape koju su vilenjaci ELFS kreirali ekskluzivno za STORY ZIMSKI DIZAJNERSKI PAKET vrlo su brzo postale neizostavan IT modni komad ove zime. Da je tomu tako, potvrdile su i brojne poznate trendseterice, koje su kapu ELFS za Story isprobale na VIP promociji, koju je Story organizirao na Fuliranju, u Kurelčevoj ulici, a u sklopu pariškog tjedna, na kojoj su uzvanici uživali u pariškim slanim i slatkim specijalitetima Amelie, te toplom kuhanom vinu i napitcima koji su razveselili sveprisutne. Svi uzvanici su se složili da se ne mogu odlučiti koji dizajn u četiri različite boje kapa im je bolji, pa su neki uzvanici ponijeli doma i različite verzije, kako bi ih mogli uskladiti s drugim modnim artiklima.

Story ELFS
Ivan Tandarić, Zrinka Ferina i Aleksandar Šekuljica 

Story ELFS
 
Story ELFS
Story ELFS
Aleksandar Šekuljica, Renata Sopek i Ivan Tandarić

Osim što upotpunjuju zimske odjevne kombinacije, ELFS kapa za Story dolazi u paketu s časopisom Story s popularnom cijenom od samo 49,90 kuna. Također, odličan je izbor za blagdanski poklon. Za sve koji žele iznenaditi svoju mamu, sestru, prijateljicu prigodnim, efektnim i stylish poklonom, Story zimski dizajnerski paket može biti rješenje koje možete naći već na prvom kiosku ili drugom prodajnom mjestu sve do 30. prosinca 2015.

Story ELFSZrinka Ferina i Vinko Filipić

Story ELFSRomana Dugandžija i Sanela Seferagić

Objavljeno: 17.12.2015. u 16:34

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p