MODNI DODACI

Tenisica o kojoj svi pričaju stiže i u Hrvatsku

Kendrick Lamar x Reebok Club C
Kendrick Lamar Reebok tenisica
N
astavljajući fuziju urbane glazbe i popularnog lifestyle brenda, Reebok Classic i multiplatinasti Kendrick Lamar, popularni američki reper i tekstopisac, predstavljaju sjajan makeover Club C teniske tenisice, inspirirani snagom mladosti kroz prizmu anonimnosti i apstrakcije.

Club C jedna je od značajnijih Reebokovih franšiza, koja se godinama prilagođavala teniskim terenima, podjednako kao i street styleu, zbog čega se Kendrick svojom odvažnošću i kreativnošću pokazao kao najbolji interpretator u svom prepoznatljivom stilu. Glavnu inspiraciju za transformaciju ove teniske tenisice Kendrick je crpio iz svog zadnjeg albumu,osvrćući se na vlastito iskustvo kako bi snažnom i posve novom estetikom dao poseban stil ovoj klasičnoj tenisici.

Kendrick Lamar Reebok tenisica
Želeći potaknuti ljude na dublje promišljanje o vlastitoj kreativnosti, komentirajući vlastiti stil, izjavio je kako je sada važnije nego ikada da individualci djeluju kao jedan. Ove tenisice predstavljaju apel za jedinstvo, motivirajući ljude na dublje razmišljanje i traganje skrivenih poruka. Makeover je jasno vidljiv u teksturi ispranog trapera i male pete, a bijeli i crni uzorci daju im misteriozan look. Crvena boja i uzorak đona simboliziraju snagu i strast koji se jasno čuju u njegovim pjesmama. Unutrašnjost jezika predstavlja skrivenu svrhu brenda koja potiče ljude na nove izazove, a istaknuta slova k i o simboliziraju Kendrickov nadimak KDot.

Model je dostupan od 13. siječnja samo u Not Ordinary Sneaker Storeu u Zagrebu, Tkalčićeva 4. po cijeni od 849,00 hrk.

U galeriji detaljnije pogledajte Reebok Club C tenisice…

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p