MODNI DODACI

Tenisice koje se pune na laptop i svijetle u 7 boja

Nova generacija tenisica stigla je u ShoeBeDo

Kada bi se Skechers Energy Lights tenisice morale opisati u tri riječi, to bi zvučalo: ''Najoriginalnije tenisice ikada''. Ovakav opis ne čudi s obzirom da se iza klasičnog modela krije sve, samo ne još jedna obična tenisica.

Osamnaest LED lampica pobrinut će se da svaki ženski, muški ili dječji styling bude upotpunjen jednom od 7 boja. Crvena, plava, zelena, ljubičasta, tirkizna, neonska žuta i bijela ili jedan od četiri cool svjetleća programa, veselo će rasvijetliti i najtmurniji dan ove jeseni. I ne, ove tenisice nisu samo za djecu!


Skechers Energy Lights tenisice u ShoeBeDo su stigle u bijeloj, crnoj, silver i rose gold varijanti. Svjetla đona mijenjaju boju svakim novim pritiskom gumba 'Start', koji se nalazi na jeziku tenisice, isto gdje i utor za USB pomoću kojeg se tenisice pune. Napunjene tenisice obećavaju nekoliko sati neprekidnog rada, nekoliko sati lude zabave i light showa, zahvaljujući kojem će sve oči biti uprte u vas.

Posjetite jedan od ShoeBeDo dućana ili samo klik udaljen webshop www.shoebedo.com, stisnite START i zasvijetlite u svojoj omiljenoj boji!Foto: Bojan Zibar

Objavljeno: 13.09.2017. u 09:52

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p