MODNI DODACI

Thesaurus - elegantni nakit s domaćim potpisom

10 godina brenda fenomenalnih modnih dodataka

 
Thesaurus, thesauri - latinski je naziv za škrinju punu blaga. Upravo je po tom blagu, koji svi traže, domaći brend nakita dobio naziv oživljavajući, kroz svoj rad, eleganciju i svevremenost. 
 
Prije deset godina prijatelji i partneri Katja Kljaković-Gašpić i Dalibor Zorica pokrenuli su Thesaurus, u namjeri da kroz svoj nakit satkan od kristala te dragog i poludragog kamenja prenesu poruku ljubavi, mira i blagostanja. Uvjereni kako je širenje te plemenite poruke njihova misija, odlučili su izrađivati nakit kojim će spomenuta poruka, preko svih koji nose njihove naušnice, ogrlice i narukvice, biti odaslana svijetu. Srebro, biseri, crveni koralji, granit, pirit i tirkiz, samo su neki od materijala koji čine predivne komade nakita iz Thesaurus radionice. Ogrlice, naušnice i narukvice s potpisom domaćeg brenda, koji ove godine slavi desetljeće svog postojanja, svidjet će se svim ljubiteljima klasike, stoga čine i izvrsnu ideju za poklon koji bi mnoge žene mogao obradovati u slučaju da ga pronađu ispod božićne jelke.
 
Katja i Dalibor nedavno su za svoj nakit snimili i fotografije koje su nastale u suradnji sa Samirom Cerićem Kovačevićem i Anom Fabjanić, a za potrebe snimanja kataloga za pariški sajam Tranoi gdje je Thesaurus postigao veliki uspjeh.     
 
         
 
   
T.L.
Foto: PR
Objavljeno: 10.12.2015. u 16:22

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p