MODNI DODACI

Top 7 espadrila za vruće ljeto

Style File by Ana Bacinger
espadrile 
Tražite idealnu ljetnu obuću za svaki dan, no obuću koja može savršeno funkcionirati u dnevnim i večernjim stylinzima? Naš je savjet da investirate u dobar par espadrila - garantiramo vam da se nećete odvajati od njih do prvih kišnih dana!
 
‘Draga Ana,

već sam jedno poduže vrijeme u potrazi za savršenim espadrilama na malu petu, po mogućnosti za modelom koji se veže ili kopča oko gležnja, no ne znam gdje ih tražiti. Znam da ti imaš jedan model u nekoj divnoj boji mente pa te molim ako mi možeš naći u ponudi naših dućana i online adresa koje dostavljaju u Hrvatsku par modela do 1000 kuna koje mogu nositi po danu, ali i u večernji izlazak. Hvala ti puno. Larisa.’


Ove sezone espadrile su postale minimalističke i jako ležerne. Velika većina brendova u svojoj ponudi ima ravne modele s decentnim remenčićem koji se kopča oko gležnja, no na web shopu Mango i Free People kriju se divni modeli s vezicama koje se mogu vezati visoko oko listova. Ovaj model espadrile je idealan kako za dnevne tako i večernje kombinacije, a posebno dobro izgleda u kombinaciji s minicama, kratkim haljinama i vrućim hlačicama od trapera ili gamoša.

Ukoliko ste u nedoumici oko nekog komada koji vam već dulje vrijeme leži u ormaru ili jednostavno trebate stilistički savjet, pošaljite nam mail s naznakom "Style File by Ana Bacinger" na: ana.bacinger@fashion.hr.
 
Asos (407 kuna)Asos (407 kuna)
 
Miista @ Vešmašina (877,80 kuna)Miista @ Vešmašina (877,80 kuna)
 
Stradivarius (399 kuna)Stradivarius (399 kuna)
 
Zara (499,99 kuna)Zara (499,99 kuna)
 
Castaer @ Matches Fashion (785 kuna)Castaer @ Matches Fashion (785 kuna)
 
Mango (330 kuna)Mango (349 kuna)
 
Free People (928 kuna)Free People (928 kuna)
 
A.B.
Objavljeno: 26.06.2015. u 10:28

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p