MODNI DODACI

Torbe koje će obožavati stylish cure

Nova BAGGIZ kolekcija

Najnovija BAGGIZ kolekcija nastavlja niz praktičnih ali neobičnih modela torbi namijenjenih urbanim, aktivnim ženama i djevojkama željnih nešto drugačijeg dizajna.

 
Kao i u dosadašnjim kolekcijama naglasak je na multifunkcionalnosti, pa tako svaka torba donosi nekoliko mogućnosti nošenja i dodatnih nadogradnji. Velika novost svakako su neobični materijali od kojih je kolekcija izrađena. Radi se o vrlo mekanoj umjetnoj koži visoke kvalitete, u smeđoj ili crnoj varijanti, presvučenoj slojem narančastog ili plavog voska. Zato se svaka torba mijenja nošenjem, dobiva posebnu patinu, ostavlja dojam iznošenosti te samim time postaje jedinstveni primjerak. Ove torbe funkcioniraju po prinicpu - što ih više nosite, bolje izgledaju, i svakako će vam sve više i više prirastati srcu.
 

Kolekcija dolazi u dva modela torbi. Ruksak koji se kopčanjem smanjuje ili povećava, a ima mogućnost nadopune s dodatnim torbama. Drugi model je nešto veća pismo torba, koja se također može smanjiti, odnosno promijeniti dimenzije preklapanjem. Uskoro će kolekcija biti nadopunjena i većim modelom muškog ruksaka.
 
 
 
 
 
 

Fotografija: Mario Jakšić
Šminka i frizura: Simona Antonović
Model: Tea Kramer (Talia model)
Objavljeno: 08.03.2016. u 11:19
Tagovi: torba, ženska torba

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p