MODNI DODACI

Torbica koja je okupirala pažnju modnog svijeta!

Chanel camera clutch

 
Nedavno održana Chanelova revija u filmskom studiju Cinecittà u Rimu iznova je ostavila bez daha modnu publiku. I to iz više razloga. Métiers d’Art pre-fall kolekcija prikazana je u ambijentu crno-bijelih pariških ulica koje su doslovno "izrasle" usred Rima. No, kao i uvijek, Karl Lagerfeld je ponovno oborio s nogu modne zaljubljenike inovativnim dizajnerskim rješenjima. 

Jedno od tih dizajnerskih inovacija je i modni dodatak koji je Chanel prozvao camera clutch. U filmskom duhu kolekcija, torbica ima oblik filmske kamere i apsolutno je neodoljiva. S prepoznatljivim logom modne kuće, dragim kamenjem i vjernim oblikom filmske kamere, ova će se Chanel torbica iz nove pre-fall kolekcije zasigurno svidjeti svim fashionisticama koje vole statement modne dodatke. 
 
Torbica je, naime, u skladu s temom modne priče koja je okupirala Lagerfelda. Naime, prije početka revije modna je publika imala priliku premijerno pogledati kratki film s Kristen Stewart koja je utjelovila Coco Chanel, a koji je režirao sam multitalentirani Karl Lagerfeld.  
 
 
 
T.L.
Foto: chanel.com, Instagram
Objavljeno: 03.12.2015. u 09:35

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p