MODNI DODACI

Upečatljivi komadi nakita s potpisom domaćeg dvojca

Nova kolekcija kao najava novog Artomata

Teu Momčilović (The All) i Jelenu Malenicu spojila je slučajnost. Ili sudbina, rekli bi romantični fatalisti. Provodeći vrijeme zajedno shvatile su kako ih veže mnogo više od mode. 

"Obje smo brbljave, ljubiteljice crnog humora, kreativnih, neopterećenih ljudi i šanka. Ideja za kolekciju nastala je spontano uz dva piva ispred osunčanog HNK-a. Krenule smo surađivati iznenađujuće brzo; ušle smo u atelje pune entuzijazma i ideja te uz Dnevnik jedne ljubavi Josipe Lisac izbrusile i sašile novu kolekciju nakita BADU / "NY VELVET UNDERGROUND”, govore kreativke o počecima suradnje. 

Mesing, bakar i aluminij izvrsno su se stopili s brušenom eko kožom i baršunom, dok geometrija i minimalizam flertuju s umjerenom dozom kiča. Kolekcija unikatnog nakita dizajnirana je kako bi bila funkcionalna i jednostavna pri nošenju. Zanimljivi detalji poput kopčanja i vezivanja dodatno jedinstveno zaokružuju svaki komad.

Novu kolekciju za jesen zimu 2016/2017 uspješno su predstavile na Edelstoff marketu u Beču, te se nadaju još jednom uspješnijem ovogodišnjem zagrebačkom Artomatu. Nakit ovih dviju novopečenih prijateljica i šankerica sa stilom možete pogledati i u ateljeu u AKC Medika kao i na Facebook stranici

T.L.
Foto: Stella Leboš

Objavljeno: 14.12.2016. u 14:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p