MODNI DODACI

Vatra za ljeto bira Police

Police kolekcija sunčanih naočala osvojila popularni bend
Vatra  
Prije početka velike ljetne turneje, članovi benda Vatra, na čelu s Ivanom Dečakom, dobro su se opskrbili za vruće dane, odabravši omiljene modele sunčanih naočala s kojima će moći neometano uživati u ljetu, pripremajući se za vatrene nastupe.

Inovativan dizajn i vrhunski materijali savršen su spoj zbog kojeg se Vatra odlučila za globalno poznati talijanski brand, Police. Frontmen Ivan Dečak te ostali članovi benda, Irena Celio-Cega, Robert Kelemen, Tomislav Franjo Šušak i Mario Robert Kasumović odlično su se zabavili razgledavajući novitete za aktualnu sezonu te odabrali omiljene modele iz nove Police kolekcije.
 
Ivan Dečak
Uz savjete stručnog osoblja u Optici Šarić u centru Zagreba, svaki je član benda pronašao model sunčanih naočala baš po svojoj mjeri, pridajući jednaku važnost funkcionalnosti i estetici. Vrijednosti koje virovitički rockeri dijele s brandom Police nesumnjivo su odlučan i odvažan urbani stil, izuzetna energija te originalnost. Dok su dečki iz benda uživali razgledavajući muški asortiman koji varira od retro-inspiriranih modela, preko aviatorica, do neočekivanih modernih zaokreta, klavijaturistica Irena pronašla je idealan ljetni modni dodatak u super-ženstvenoj ponudi za pripadnice ljepšeg spola, koja donosi mačkaste, predimenzionirane te okrugle okvire koji naglašavaju look svake nositeljice.
 
Ivan Dečak 
Vatra 
Police 
Police 
Police 
Police 
Vatra
 
Foto: PR
Objavljeno: 19.06.2015. u 10:32

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p