MODA

Monegaška princeza u novoj Gucci kampanji

Charlotte Casiraghi je omiljeno lice talijanskog modnog branda
Da je Charlotte Casiraghi, unuka prekrasne monegaške kneginje Grace Kelly, postala omiljeno lice modne kuće Gucci, dokazuje nam i njena treća uzastopna kampanja 'Forever Now', u kojoj prelijepa 26-godišnja brineta pozira s vrlo sentimentalnim komadom iz Guccijeve modne povijesti.

U svrhu modne kampanje, Charlotte je s vrlo izražajnim pogledom i svilenim šalom u ruci stala pred objektiv fotografskog dua Mert&Marcus, a ovaj asesoar poseban je utoliko što nosi kultni 'Flora' uzorak, koji je princezi Grace od Monaka u 1966. godini poklonio Rodolfo Gucci, sin utemeljitelja modne kuće, Guccio Guccija.

Osim na kultnu maramu, Frida Giannini odlučila je staviti floralni print i na odjevne komade, a sam uzorak ponovno je u uporabi od 2005. godine, otkako je Frida sjela na čelo firentinske modne kuće. "Danas je Flora simbol fuzije tradicije i suvremene privlačnosti jedne Gucci žene," otkrila je Frida Giannini.

Treća po redu kampanja dio je 'Forever Now' serije, koja uključuje ukupno četiri promotivne suradnje s elegantnom monegaškom princezom i koja ujedno predstavlja Guccijeve povijesno važne komade interpretirane na moderan način. Spomenuti vizuali u modne magazine pristići će u ožujku ove godine.

 

H.B.
Photo: Gucci

Objavljeno: 24.01.2013. u 12:09

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p