MODA

„Ne pitajte me ništa o Victoriji Beckham!“

Roland Mouret demantira da je kreirao Vickynu kolekciju

Francuski dizajner Roland Mouret nedavno je izjavio kako želi da ga ljudi prestanu ispitivati o tome je li dizajnirao kolekciju Victorije Beckham. „Da me barem nitko ništa ne pita vezano uz nju! Ja sam joj samo pomogao savjetima!" objasnio je.

Posljednja kolekcija Victorie Beckham je dobro prošla i kod kritičara i kod publike, a mnogi vide sličnost između njenog dizajna i dizajna gospodina Moureta. Victoria nikad nije krila da je njegov veliki fan, a njen stil pomalo je sličan Mouretovom, što je izazvalo mnogo polemika o tome tko je zapravo dizajnirao kolekciju.

Victoria u haljini s Mouretovim (lijevo) i svojim potpisom (desno)

„Uvijek se postavlja to isto pitanje! Od političara do zvijezda- svi žele znati jesam li ja kreirao njenu kolekciju. Neka mi netko objasni zašto bi ja  kreirao za Victoriju Beckham?! Da, mi smo prijatelji i da, traži moje savjete i da, ja sam joj rekao kako se zove određeni uzorak ili tkanina. Ali ona im jako puno prijatelja koje može pitati za savjet. Npr. Marca Jacobsa! Ja samo volim pomagati ljudima i to je to." objasnio je Roland, očito naživciran tračevima.

Victoria Beckham je javno priznala kako joj je Roland uvijek bio inspiracija: „On je drag i darežljiv čovjek, dobar prijatelj i moja inspiracija na mnogo razina. Razumije žensko tijelo kao rijetko koji muški dizajner. On daje ženama ono što žele."

 

Objavljeno: 06.01.2011. u 16:09

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p