MODA

Ni Kate Hudson se ne odriče visokih peta

Još jedna trudnica u štiklama

Mogli bismo reći kako je na vidiku novi trend- trudnice u štiklama. Nakon Rachel Zoe, Victorie Beckham, Jennifer Lopez i mnogih drugih, istim stopama je krenula Kate Hudson.

Iako je glumica inače poznata po hippie i boemskom stilu koji često uključuje starke, japanke i sličnu ravnu obuću, za svoja posljednja dva televizijska gostovanja odlučila se za nevjerojatno visoke Louboutinke.

Kate Hudson i Victoria Beckham

Osim u showu Davida Lettermana, u visokim potpeticama se pojavila i u showu Jimmya Kimmela, a zanimljivo je kako je istu kombinaciju odjenula i kod Ellen DeGeneres. Promoviranje filma Something Borrowed je odradila u maniri prave profesionalke koja uvijek izgleda fantastično, a mnogi joj zamjeraju što usprkos visokom stupnju trudnoće i dalje hoda u visokim potpeticama te poručuju da se odjene poput Natalie Portman koja je veliki dio obveza oko filma Black Swan odradila u balerinkama.

Jessica Alba i Rachel Zoe

Kate je posljednja u nizu trudnica koje se ne žele odreći svojih omiljenih visokih potpetica koje izdužuju nogu. Rachel Zoe se sa svojima čak pohvalila na Twitteru, a Victoria Beckham se vjerojatno i tušira u visokim petama, pa ni malo ne čudi što je njena pojava na kraljevskom vjenčanju (koja je uključivala navy plavu haljinu i cipele s visokom platformom) izazvala jednako pažnje koliko i vjenčanica Kate Middleton.

 

foto: Zimbio

Objavljeno: 09.05.2011. u 18:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p