MODA

"Nisam izgubila kilograme!"

Miranda Kerr demantira glasine

Miranda Kerr progovorila je o navodnim glasinama koje ovih dana kruže modnim medijima. Kako su prije par dana medije poplavile fotografije na kojima je Miranda Kerr užasno mršava, model je odlučio progovoriti i opovrgnuti glasine.

"Poze za snimanje učinile su me tanjom nego sam inače, no moja kilaža i mjere su iste već tri godine!" progovorila je za australsko izdanje Grazie."Pazim na prehranu i živim zdravo." nastavila je.

Mark Vassallo koji je radio stajling za snimanje nadovezao se : "Zdrava je kao i uvijek i nema problema sa svojim tijelom."

Miranda planira izdati knjigu o prehrani, a za Graziu je otkrila tajnu svoje figure. Zahvaljujući dijeti koja se bazira na krvnoj grupi, ovaj supermodel izgleda tako kako izgleda. "Znam što mi odgovara. Vegetarijanka sam, no povremeno pojedem ribu i piletinu." Svaki dan vježba jogu i meditira na avionu, no nije tip koji bi svakodnevno posjećivao teretanu.

"Ne želim da djevojke misle da moraju izgledati poput mene. Želim da se ispravno hrane i izgledaju najbolje što mogu!" poručila je Miranda Kerr.

A.B.

Objavljeno: 18.10.2009. u 22:26
Tagovi: Miranda Kerr

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p