MODA

Novi brendovi, krpice i fotke…

Srbijanski i slovenski blogeri koje volimo!

U potrazi za svježim informacijama o modnom životu djevojaka iz susjedstva, naprosto smo morali pogledati što su to Branislava Antović, Marina Arnaut, Jelena Karakaš i Vanja Milićević radile proteklog tjedna. Djevojke o kojima smo već izvještavali otkrile su sve čari proljeća i eksplozije boja koja vlada popularnim dućanima (poput Zare, H&M-a...), ali i neke nove brendove o kojima bismo vas voljeli izvijestiti. Krenimo u analizu srbijanskih, ali i jednog slovenskog bloga na kojeg smo stavili bookmark...


Divine world of fashion, blog Branislave Antović, ovog nas je tjedna oduševio predstavljanjem talentirane Tatjane Armuš koja stoji iza zanimljivog brenda CUPCAKE koji se sastoji od oslikavanja raznih podloga kako biste dobili unikatan komad odjeće ili obuće. Branislava je već naručila svoj par cipelica, a mi dvojimo između velikog izbora motiva koji nam se nudi. Ukoliko vam se ova ideja čini privlačnom, posjetite ovaj blog i saznajte detalje.

Za blog KO NE VOLI CIPELE, NE VOLI NI LJUDE, odnosno bgdstyle.blogspot.com kojeg vodi Jelena Karakaš vjerojatno ste već čuli. Mlada Karakaš koja iza sebe ima godine i godine iskustva rada u modnoj branši, jedna je od onih djevojaka koje vam se u trenutku uvuku pod kožu. Kako smo to saznali? Dok smo na VIP otvorenju zagrebačkog H&M-a stajali u dugom redu za blagajnu, netko nas je počeo dozivati. Ubrzo smo shvatili kako je to jedna od naših omiljenih blogerica iz Beograda. Tako je započelo naše zagrebačko druženje u kojem smo pretresli sve teme vezane za modu, ljude koji ju sačinjavaju i ostale sitnice koje nas toliko uveseljavaju. Ukoliko vas zanima kako je prošao beogradski tjedan mode i o čemu je Jelena pisala posljednjih dana - znate adresu.

Vanja Milićević (Fashion and Style) i Marina Arnaut (Frashion by Marina) rade odlične streetstyle fotke, odnosno fotografiraju svoje svakodnevne odjevne kombinacije poput naše Ljupke Tanevske (sad pony guerrilla girl). Dok nas je Vanja oduševila svojim kišnim stylingom u kojem je ponovno uspjela kombinirati bazične komade s onima koji su trenutno vrlo IN, Marina ima par novosti na blogu.

Osim što je uvela rubriku THREESOME u kojoj nam pokazuje tri stvari koje je tog tjedna kupila, dobila ili koje se jednostavno daju dobro fotkati, Marina promovira Uradi sam projekte kojima od svoje stare odjeće stvoriti posve nove i trendi komade!

 

Od mnoštva blogera koji nastoje pisati o sitnicama koje im uveseljavaju živote, mi se sve češće vraćamo na slovenski blog IRENA SIRENA koji je portalskog tipa. Post o našoj Kristini Šalinović, kao i naslovnica američkog izdanja časopisa ELLE dovoljan su razlog za posjetu ovom blogu.

Photo: vlasništvo blogera/elle.com

M.B.

 

Objavljeno: 20.04.2011. u 10:17

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p