MODA

Ostaje li Galliano u ateljeu Oscara de la Rente?

Američki dizajner je dao zeleno svjetlo svom posrnulom kolegi
Oscar de la Renta u siječnju je iznenadio mnoge odlukom da u svom ateljeu privremeno zaposli posrnulog Johna Galliana, koji bi mu pomogao u realizaciji njegove jesensko-zimske kolekcije. Budući da je prezentacija iste upravo danas na rasporedu,neizbježno pitanje brojnih modnih medija je što će biti s Gallianom?

Velikan američke mode dao je naslutiti da bi John mogao dulje vrijeme zadržati svoju poziciju u njegovom ateljeu: „Volio bih da ostane, a hoće li, to vam danas ne mogu reći, jer još uvijek nismo o tome diskutirali. Činjenica je da u New Yorku radimo bitno drugačije nego u Parizu, od jutra do mraka i mnogo bržim tempom. Dakle, odgovor je ne znamo. Još uvijek istražujemo mogućnosti."

John Galliano, koji trenutno vodi sudsku bitku s modnom kućom Dior iz koje je otpušten, posljednja tri tjedna proveo je u de la Rentinom studiju, i to zahvaljujući posredovanju moćne Anne Wintour. Prema riječima Oscara de la Rente, britanski dizajner ostavio je utjecaj na njegovoj jesenskoj kolekciji, a mi jedva čekamo vidjeti što su dvije talentirane modne ličnosti pripremile za pistu.


H.B.
Photo: Guliver/Getty

Objavljeno: 12.02.2013. u 10:45

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p