MODA

Ostaje li Miranda Kerr Viktorijin anđeo?

Modna javnost spekulira o manekenkinom ugovoru s Victoria's Secretom
Svjetskim medijima sinoć se proširila vijest kako Mirandu Kerr više nećemo gledati u ulozi Viktorijina anđela za planetarno popularni modni brand Victoria's Secret. Njen milijun dolara vrijedan, trogodišnji ugovor s VS-om nedavno je istekao, a menadžment se navodno odlučio ne produljiti ga i jednom od glavnih lica branda skinuti anđeoska krila.

Jedni tvrde kako je Miranda prava razmažena diva među modelima i da je s njome vrlo teško surađivati, dok drugi 'bliski izvori' navode kako lijepa Australka baš i nije mamac za novu klijentelu, kao što su to primjerice Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel i Adriana Lima, zbog čega se Victoria's Secret odlučio na ovaj potez.

S obzirom na glasna šuškanja, po ovom se pitanju odlučio oglasiti i šef marketinga Victoria's Secreta, Ed Razek, koji je ove tračeve proglasio apsolutnim neistinama: -->

-->--> -->„Miranda Kerr jedna je od najboljih modela u povijesti našeg biznisa i vrlo vjerojatno jedna od najpopularnijih. Također, ona svoj posao odrađuje besprijekorno i profesionalno. Bilo kakve glasine koje govore suprotno su jednostavno neistinite. Iako su je međunarodne obaveze udaljile od nas više nego što smo to htjeli u zadnjih nekoliko godina, ona će za mene uvijek biti anđelica i nemamo planova prekidati suradnju s njom. Zapravo, već sam je pozvao na ovogodišnju reviju i pristala je.“

Iako se iz ove službene izjave teško razaznaje njen stvarni status u redovima anđelica, svi Mirandini obožavatelji mogu odahnuti, jer osim što će nositi reviju ove jeseni, slavna manekenka nastavlja biti glavna zvijezda Victoria's Secret kataloga.


H.B.
Photo: VS/Profimedia

Objavljeno: 11.04.2013. u 13:17

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p