LIFESTYLE

Osvojite novi Samsung Galaxy S7 edge

Najkreativnija priča osvaja novi Samsung Galaxy S7 edge pametni telefon!
Osvojite novi Samsung Galaxy S7 edge
Č
im je stigao na tržište novi Samsung Galaxy S7 i S7 edge oduševio je sve ljubitelje gadgeta! A sada i vi imate mogućnost osvojiti novi hit uređaj!

Novi Samsung Galaxy S7 i S7 edge nastali kao odgovor na svakodnevne potrebe korisnika, uređaji predvode kategoriju i odlikuju se profinjenim dizajnom, unaprijeđenom kamerom, naprednim softverskim mogućnostima kao i mogućnostima povezivanja s ekosustavom proizvoda i usluga, naglašeno je tijekom predstavljanja. Galaxy S7 i Galaxy S7 edge uvode prvu Dual Pixel kameru na pametnom telefonu, koja omogućava snimanje svjetlijih i oštrijih fotografija, čak i u uvjetima slabijeg osvjetljenja. Zahvaljujući tom tehnološkom iskoraku, kao i leći s većim otvorom blende i većim pikselima, kamera nudi brže okidanje i preciznije automatsko fokusiranje. Podsjetimo kako su novi Galaxy S7 i Galaxy S7 edge još su praktičniji u svakodnevnoj uporabi zahvaljujući IP68 vodonepropusnosti i otpornosti na prašinu, bez žrtvovanja dizajna uređaja. Novi Edge UX izbornik, dostupan na Galaxy S7 edge, nudi praktičnost i unaprijeđenu učinkovitost zahvaljujući prečacima za omiljene aplikacije i značajke kao što su pristup elektroničkoj pošti, selfie ili panoramskom načnu rada te mnoštvu drugih značajki. Uređaji nude i mogućnost brzog žičnog ili bežičnog punjenja baterije. Opremljeni su i utorom koji omogućava umetanje microSD memorijske kartice kapaciteta do 200 gigabajta, za dodatnu pohranu podataka.

Osvojite novi Samsung Galaxy S7 edge

Sretni dobitnik je: 

Tomislav Sokač


U Bipalandu, jednom divnom cartsvu pored 6 dana i 14 dizajnera, gdje je vladala sloga, timski rad i kreativnost, živio je Samsung Galaxy S7 edge. Bio je usamljen. Ni dani, ni dizajneri ga nisu doživljavali. Pokušavao je i trudio se ostati zapamćen po nećem u ćemu je najbolji, a to je bilo suvremeno telefoniranje. Osjećao se više usamljeno i nekorisno. Nije mogao ipunjavati svoje zadaće smartphona. Bipaland je raspisao audiciju za najfashion telefon u Bipalandu za modni događaj BIPA FASHION.HR. Samsung Galaxy S7 edge se dvoumio, pobjedio strah i prijavio se. Na audciji je upoznao super ekipu: Dual Pixel kameru, leću s otvorom blende i memorijom koja je bila dovoljno velika da može sve popamtiti. Izabrali su baš njih. Nitko od njih se nije usudio sam izači na pistu BIPA FASHION.HR-a stoga su došli na ideju da zajedno udruže snage i pokažu svima da su odlični zajedno. Reflektori su zabljesnuli: Samsung galaxy S7 edge je pokazivao svoje nove bokove i zaobljene kuteve – svi su htjeli svoje prste na tom ekranu, Dual Pixel kamera pokazala je odvažnost fotografiranjem – svi su htjeli biti uhvaćeni baš njome, leća s otvorom blende je pokazala biranje dobrog kadra i okidanje super fotki za uspomene, a memorija je pokazala do koliko gigabajta može narasti te je pokazala moć brzine pamćenja i spremanja informacija, fotki, pjesama – uz to bila je najglasnija i najrasplesanija. Rasturili su svi kao tim, osvojili srca gledatelja i postali maskote BIPA FASHION.HR-a i pokazali svima što se može kad se male ruke slože.

Molimo javite se s punim podacima na mail redakcija@fashion.hr kako bi preuzeli svoju nagradu!

Osvojite novi Samsung Galaxy S7 edge
Objavljeno: 10.10.2016. u 12:48
Tagovi: Samsung

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p