MODA

Pitate se koja je tajna uspjeha Victorije Beckham?

Poznata trendseterica otkrila je kako održava ravnotežu između privatnog života i karijere
Ukoliko ste se ikada pitali kako Victoriji Beckham polazi za rukom biti angažirana majka i kućanica, a istovremeno i cijenjena dizajnerica i promotorica vlastitog branda, odgovore je ponudila sama Vicky, koja je svoj zgušnjeni raspored dodatno pojasnila u razgovoru s britanskim Vogueom.


„Apsolutno sam opsjednuta vođenjem dnevnika. U ovom trenutku vam mogu reći što ću raditi idućeg lipnja. To je jedini način na koji mogu ostvariti sve zacrtano. Prva stvar koju napravim u novoj godini jest ta da se pobrinem doći do svih drugih dnevnika - Davidovog i onog moje djece - pa tako znam kada su sve njegove utakmice, gdje su djeca i što u tom trenutku rade, kada su roditeljski sastanci te onda oko toga stvaram svoj raspored", otkrila je zaposlena trendseterica britanskom Vogueu.


Vjerovali ili ne, Vicky ipak nije svemoguća: „Naravno, neke stvari su izvan moje kontrole; ako moram biti u New Yorku za tjedan mode, logično je da ću nešto propustiti." Ipak, čini se kako je fraza „sve je stvar dobre organizacije" izmišljena samo za nju...

 

H.B.

Photo: Vogue.co.uk

Objavljeno: 13.12.2011. u 10:26

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p