MODA

Pogledajte zašto su zabranili seksi reklamu Beyonce Knowles

Pjevačica preseksi za djecu

Iako se njen seksepil nikada nije smatrao vulgarnim, pop diva Beyonce je pretjerala, barem po agencijiskim standardima za oglašavanje.

Naime, tv reklama njenog novog parfema „Heat" skinuta je s dnevnog programa britanske televizije, te je ocijenjena neprikladnom za djecu, a nakon što je televizija zaprimila 14 pritužbi na istu.

Proizvođači parfema tvrde kako u reklami nema ništa neprikladno ili opsceno, te da seksualne aluzije nisu ništa manje nego u spotovima hip hop izvođača koje inače viđamo na televiziji. 

Glasnogovornik kuće Cotty, izjavio je, kako Beyonce nije gola te da cijela reklama samo prenosi njezin seksi chic stil, kojim aludira i na mlađu populaciju.

Što se nas tiče, odluka o zabrani je apsolutno pretjerana i nepravedna, jer ovih par minuta tv reklame, doista nije ništa strašnije ili seksepilnije od njenih glazbenih spotova koji se vrte na dnevnoj bazi. Po ovim kriterijima Snopp Dog ili Pharell, bi trebali dobiti trajnu zabranu prikazivanja video uradaka. Uostalom, procijenite sami! 

 

        

 

Objavljeno: 17.11.2010. u 13:12
Tagovi: Beyonce

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p