MODA

Pokloni za Valentinovo koji će oduševiti svaku ženu

Osmjeh na licu je zagarantiran!

Veljača možda je najkraći mjesec u godini, no to je ne sputava da bude mjesec mnogobrojnih zanimljivih događanja, a jedno od njih svakako je i Valentinovo. Iako se ljubav treba slaviti svakim danom pokazivanjem sitnih, a neizmjerno bitnih znakova pažnje, ima nešto posebnu u tom danu čije nam slavlje uvijek izmami osmjeh lice te zatopli srce.

Osjećaj ljubavi, zaigranost i bezbroj leptirića u trbuhu samo su neke od karakteristika zaljubljenosti i najljepšeg osjećaja na svijetu. Možemo se složiti kako ništa ne može nadmašiti vrijeme provedeno s voljenom osobom, kreiranje zajedničkih uspomena, uspone i padove koji nas čine jačima i spremnijima da daljnje životno koračanje. Ljubav nije izlizana, pa tako niti samo Valentino te obilježavanje ovog sjajnog dana je i više nego lijepo, toplo i jednostavno prekrasno.

Iako nas do Valentinova dijeli svega dva dana, sigurni smo da postoje oni koji još uvijek nemaju ideju što pokloniti svojoj ženi ili djevojci za Dan zaljubljenih. Muškarci su vrlo često u velikim nedoumicama i slatkim problemima oko odabira savršenog poklona koji će na ispravan način pokazati svu njihovu ljubav prema partnerici, no stvari su katkad vrlo jednostavne i idealni pokloni se kriju odmah iza ugla. Ono s čime muškarci baš nikada ne mogu pogriješiti je odabir nakita kao poklona. Iako se žene razlikuju po pitanju ukusa, pa tako neke vole nositi samo naušnice ili narukvice, samo prstenje i ogrlice ili kombinaciju svega navedenog, garantiramo da niti jedna žene neće ostati razočarana ovim poklonom.

Argentum srebrnarnice odlično su mjesto ako ste u potrazi baš za jednim takvim poklonom jer imaju veliku i raznoliku ponudi zbilja posebnog nakita. U asortimanu se mogu pronaći naušnice, narukvice te orglice izrađene od najfinijeg materijala obogaćenog zlatnim pozlatama, kao i prigodni oblici i dezeni prikladni za Valentinovo. Sigurni smo da će apsolutno svaki ukus biti zadovoljen, stoga za ljubiteljice minimalizma tu su jednostavni decentni motivi i oblici, ali ima i onih nešto malo upečatljivijih komada koji će blistati kao dio bilo koje odjevne kombinacije te su neizmjerno elegantni, a odlična stvar je i ta da trenutno u svim Argentum poslovnicama možete iskoristiti aktualni popust do -50%. Postoji bezbroj mogućnosti darivanja za Valentinovo, no katkad je najbolje voditi se klasikom te bezvremenskom 'old school' tradicijom s kojima baš nikada nećete pogriješiti.

Foto: PR
Objavljeno: 12.02.2019. u 09:40
Tagovi: Valentino, poklon, nakit

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p