PRET A CITY

BEST OFF: Streetstyle NY Fashion Weeka

Koje zimske kombinacije su oduševile?

Prije nego se skroz preorijentiramo na London Fashion Week, odlučili smo još jednom pažnju posvetiti uličnom stilu New York Fashion Weeka. Osim modela, modnom metropolom su proteklog tjedna vladali i modni novinari i sve prisutniji i popularniji blogeri, koji osim svojim pisanjem pažnju privlače i svojim stilom. Snimateljima je vjerojatno u kadar svaki dan "uletila" simpatična Susie Bubble, poznatija po svom blogu Stylebubble, no fotografi su kamerama zabilježili i manje poznate djevojke koje su oduševile svojim odjevnim kombinacijama.

Na ulicama New Yorka proteklog se tjedna nosio casual stil, većina mladih trendseterica nosi slojevitu odjeću i pletivo, a posebnu pažnju posvećuje modnim dodacima - cipelama i torbama. Temperatura je na Manhattanu bila poprilično niska, čak -6, no to mlade dame nije spriječilo da se pokažu u svojem najboljem izdanju.

Iako je London poprilično oštra konkurencija, za vrijeme tjedana mode, "Velika Jabuka" živi stil 24h dnevno. Streetstyle je i dalje kombinacija high street modnih marki i pokojeg pret-a-porter komada, maštovito upakiranih u zanimljivu cjelinu.

New York Fashion Week je iza nas, a mi s velikim nestrpljenjem čekamo kakve će kombinacije vladati na London Fashion Weeku. Do tada, šaljite nam "Street style" fotografije iz Vašega grada, pri tom osvojite modne nagrade i mogućnost da Vaš stil predstavimo mnogobrojnom čitateljstvu Fashion.Hr Style Community-a.

Ana Bacinger

Objavljeno: 22.02.2010. u 23:28

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p