PRET A CITY

Kako ove jeseni dobar styling pretvoriti u odličan?

Street style s druge večeri BIPA FASHION.HR-a kao inspiracija
bipa fashionhr
Druga večer jubilarnog izdanja BIPA FASHION.HR-a je iza nas. Večer je to u kojoj su svoju viziju na modnoj pisti pokazali Anthony Avangard, Jamoi, Morana Krklec, Price On Request, Ivana Janjić i dvojac Klisab, i to na radost brojnih posjetitelja koji su ispunili paviljon 10 Zagrebačkog velesajma.

Ono što nam je kao lovcima na dobre stylinge i modnu inspiraciju u predvorju velikog događanja uvijek zanimljivo promatrati jest interpretacija trendova i miks stilova koji stižu od strane posjetitelja. Jer, svjetske modne piste možda diktiraju univerzalna pravila koja potom poput domino efekta usvajaju svi ostali u hijerarhiji modne industrije, no na krajnjim je korisnicima, odnosno svima nama, da ta pravila rekonstruiramo, prilagođavamo sebi, interpretiramo i unosimo u njih svoj karakter. Druga nam je večer BIPA FASHION.HR-a tako ponovno poslužila kao platforma za inspiraciju za aktualnu sezonu te smo neke stilske trikove odlučili posuditi od samih posjetitelja.

bipa fashionhr
bipa fashionhr
bipa fashionhr
bipa fashionhr
bipa fashionhr
Znajući kako dobar outfit čine detalji, zamijetili smo kako istih ne manjka u stylinzima domaće modne publike. Upravo oni razbijaju monotoniju koju naizgled donosi hladnija zima, barem kad je riječ o bojama, pa su tako stylinzi u kojima dominiraju siva i crna razbijeni detaljima poput statement cipela, posebno onih u bijeloj boji, kao i neobičnim krojevima hlača koji unose svježinu i trendi moment u klasičan look. Šarmantni detalj koji će svaki outfit učiniti posebnim jesu svakako efektne čarape koje se nose uz sandale i produžuju omiljenim cipelicama rok nakon ljeta. Također, ove sezone se kožne hlače mijenjaju za one vinil izgleda, dok se cvjetna haljina pretvara u kul, edgy look s mrežastim čarapama.

Neka nova pravila ženstvenosti u hladnijoj sezoni se ispisuju uz pomoć dužina i proporcija, pa se tako hlače do gležnja kombiniraju s oversized vestama i balansiraju s minimalističkim cipelama na petu. Onaj sportski, također minimalistički look se oplemenjuje detaljima poput čarapa s uzorkom koje tako postaju puno više od puke potrebe, odnosno postaju dijelom stylinga, a obični se crni zimski kaput izdvaja iz mase zahvaljujući apliciranim motivima. Sve su ovo mali stilski trikovi koje smo odlučili posuditi od domaćih trendsetera i posjetitelja BIPA FASHION.HR-a, a nadamo se da će pomoći i vama pri odabiru svakodnevnih stylinga ove sezone.

bipa fashionhr
bipa fashionhr
bipa fashionhr
bipa fashion hr
bipa fashionhr
bipa fashionhr
bipa fashionhr
bipa fashionhr
bipa fashionhr
bipa fashion hr
bipa fashionhr
bipa fashionhr
bipa fashionhr
Foto: Zvonimir Ferina
Objavljeno: 26.10.2017. u 10:59

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p