PRET A CITY

Kako se oblače kada nisu na pisti?

Najstylish kombinacije svjetskih supermodela..

Posve je razumljivo da modeli imaju stila, jer bi bilo zbilja žalosno da djevojke koje žive u modnom svijetu ne nauče nešto od najboljih dizajnera i stilista. Odlučili smo vam pokazati kako se samo neki od najpoznatijih modela današnjice oblače privatno te kakav su stil furale u godini koja je iza nas.

Lara Stone obilježila je 2009. godinu, a sudeći po kampanjama i editorijalima koje smo imali prilike vidjeti u ovom kratkom periodu 2010., Lara će biti itekako prisutna i u ovoj godini. Njezin stil je rockerski, fura većinom zagasite komade, pa je možemo prozvati modernom boho djevojkom. Iekeliene Stange je već davno prozvana boho ljepoticom, nekima preekscentrična, drugima jednostavno savršena zbog mašte koju koristi u svakoj svojoj odjevnoj kombinaciji.

Hannah Holman je simpatična i očaravajuća jer uvijek izgleda besprijekorno, a opet djeluje kao da nije uložila puno muke i truda da postigne svoj ležeran izgled, dok Siri Tollerod jednostavne kombinacije začini jednim upečatljivim komadom poput dobre jakne. Constance Jablonski oduševila je svojom kombinacijom kojoj je jurila na Paris Fashion Week - predimenzioniranu sivu vestu obukla je na obične crne tajice i obula bikerske čizme te tako postigla ležernost za kojom velik broj cura teži.

Lara StoneIekeliene Stange

Freja Beha Erichsen izgleda opasno, a tako se i oblači. U njezinom slučaju, kožna bikerska jakna u kombinaciji sa bikerskim čizmama i T-shirticom isparanog printa modni su must have. Dorothea Barth Jorgensen i Amanda Norgaard uhvaćene su prije revije u ležernom izdanju koje djeluje pomalo retro - blazer i kratke traperice na jednoj i tajice i batik majica na drugoj.

Blistale su kako na pistama u 2009. tako i privatno, a isto očekujemo od njih i u 2010. godini.

Ana Bacinger

Objavljeno: 14.01.2010. u 22:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p