PRET A CITY

Kako se odijevaju hrvatski modni insajderi?

Street style s castinga Perwoll FASHION.HR

U subotu je u zagrebačkom Kinu Europa održan casting za nadolazeći 16. Perwoll FASHION.HR na kojem će naši najbolji dizajneri predstaviti svoje nove kolekcije i nametnuti trendove koje će modni insajderi s užitkom prihvatiti. Među više od 200 modela, najbolji hrvatski dizajneri izabrali su lica koja će na modnoj pisti predstaviti njihove nove kolekcije.

Uvijek atraktivan casting za najiščekivaniji događaj sezone privukao je brojne modele eminentnih modnih agencija koji su potražili svoju priliku da postanu dio ove modne priče. Uz zanimljive modele koji na casting dolaze u jednostavnim kombinacijama koje prate liniju tijela, naši poznati dizajneri i ekipa iz organizacije pokazali su nevjerojatno maštovite odjevne kombinacije kod kojih je glavni naglasak stavljen na slojevito odijevanje. Velika pohvala za styling ide našoj poznatoj modnoj agentici Tihani Harapin Zalepugin koja je još jednom pokazala zašto slovi kao jedna od najbolje odjevenih Hrvatica.

16. Perwoll FASHION.HR održat će se od 26. do 29. ožujka u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma. Organizatori pripremaju vrhunski spektakl, a vodeći hrvatski dizajneri u četiri će večeri predstaviti svoje nove kolekcije.

 

A.B.

photos: Jure Perišić

 

Objavljeno: 10.03.2014. u 11:17

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p