PRET A CITY

Najbolje kombinacije posjetitelja Cro A Portera

Četiri dana mode rezultirala odličnim stylinzima

Red hrvatskih kreacija, red najzanimljivijih trendova s vješalica high street dućana i red vintage komada ono je što je uz 30 revija, obilježilo ovosezonski Cro A Porter. Naš fotograf Jure Perišić u četiri je dana svojim objektivom hvatao najzanimljivije odjevne kombinacije i detalje posjetitelja i modnih individualaca koji su za spomenuti event iz svojih ormara odlučili izvući najupečatljivije komade.

Kreacije s potpisom Silvija Ivkića, Marije Kulušić, Mure Pehnec, Even Easta, TWINSI, Jurja Zigmana, Manuela Maligeca i brojnih drugih hrvatskih dizajnera dominirale su kombinacijama poznatih osoba iz javnog života, blogera, modnih urednika i novinara. Za razliku od prijašnjih sezona, ove godine vrijedilo je pravilo - manje je više pa modna ekipa nije puno komplicirala svojim stylinzima, nego je odlučila pažnju usmjeriti na jedan određeni komad oko kojeg je gradila ostatak kombinacije. 

Četiri dana modne manifestacije rezultirala su hrpom odličnih stylinga koji će vam sasvim sigurno poslužiti kao inspiracija za proljetne kombinacije u kojima želite biti zamijećeni. 

 

A.B.

photos: Jure Perišić

 

Objavljeno: 14.04.2014. u 13:33

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p