PRET A CITY

Najbolje kombinacije s London Fashion Weeka

Street style kroz objektiv Emme Lewis-Galić

U vrijeme interneta i modnih blogova koji niču na dnevnoj bazi, nimalo ne iznenađuje činjenica da je ulična moda postala bitna u nametanju novih trendova gotovo kao i ona koja je tek prošetala pistom. Street style ekipa danas nameće trendove koji se stvaraju upravo na aktualnim Tjednima mode.

London Fashion Week je iza nas, a naša nova suradnica i street style fotografkinja Emma Lewis-Galić (Nomad Thief) danas vam donosi pregled najboljih odjevnih kombinacija koje je snimila ispred kulturnog centra Somerset House. Celebritiji, dizajneri, blogeri, modni novinari, kritičari, fotografi, modeli i svi oni ljubitelji mode koji su željeli osvanuti na poznatim street style blogovima našli su se pred objektivom naše Emme.

Ako je suditi po odjevnim kombinacijama street style ekipe, iduće hladne sezone u modi je miks svega! Karirano i dalje dominira, u stopu ga prati pepita, cvjetni uzorak i apstraktni print, tu su nezaobilazne upečatljive ogrlice, tregerice, bunde i 'statement' modni dodaci. Velika pažnja posvećena je koži, traperu, a sve više ljubiteljica estetike Alexandera Wanga upravo u njegovim kolekcijama potražilo je inspiraciju za svoje stylinge.

London nije London bez grunge stila koji se ovdje nosi neovisno o trendovima, kao i kombinacije vintage i high street komada začinjene ludim modnim dodacima... U Londonu je zbilja dopušteno sve, poželjno je pretjerivati i biti ekscentričan, a ekipa ovdje vrlo dobro zna da je upravo ona zaslužna za velik broj novih trendova koje će poznata dizajnerska imena ubaciti u neku svoju novu kolekciju!

 

A.B.

photos: Emma Lewis-Galić (Nomad Thief)

Facebook: Nomad Thief 

 

Objavljeno: 20.02.2014. u 11:06

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p