PRET A CITY

Najbolje kombinacije s Milano Fashion Weeka

Maštovite odjevne kombinacije s ulica Milana

Nakon New Yorka i Londona, došao je red da modna klika okupira i ulice Milana. Modni urednici, modeli, novinari, celebrityji i blogeri su skupina koja, uz dizajnere, posljednjih godina kroji trendove, stoga je posebno interesantno promatrati koje su odabrali za neki od tjedana mode.

Ono što odlikuje talijansku modnu prijestolnicu jest svakako ženstvenost vješto protkana s umjerenom dozom seksepila, što nikako ne čudi s obzirom na estetiku svojstvenu dizajnerima koji izlažu na Milanskom tjednu mode. Kako je vrijeme u Milanu bilo naklonjenije stilskom eksperimentiranju, brojne trendseterice su tu priliku i iskoristile. Najpopularniji trendovi nisu zaobišli ni ovaj modni tjedan, no oni su ovdje bili izneseni s elegancijom i doziranošću, dok je ekstravagancija bila rezervirana isključivo za modele.

Dobri kaputi bili su esencijalni komadi trendseterica u Milanu, a ni ljubav prema midi suknjama nije izblijedila. Sudeći po fotografijama, bomber jakne će još neko vrijeme ostati uz nas, a titula najboljih pripada onim s maštovitim printom i prišivcima.

 

M.M.

photos: phil oh za vogue.com, tommy ton za style.com

 

Objavljeno: 24.02.2014. u 10:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p