PRET A CITY

Najbolje kombinacije s Pariškog tjedna mode

Street style fotografi ponovno su imali pune ruke posla

Nakon što smo secirali pojedine kolekcije s po mnogima najboljeg tjedna mode, došlo je vrijeme da posvetimo malo vremena i analiziranju najzanimljivijih kombinacija modnih insajdera. Zadnji u nizu tjedana mode svakako nije onaj koji će vas razočarati stilom, a moramo priznati da uvijek iznova s oduševljenjem promatramo koje su to trendove s modnih pista usvojile modne urednice, novinari, buyeri, zvijezde, kritičari i obožavatelji.

Poznati pariški chic i 'je ne sais quoi' momenat su ostali u sjeni, a na vidjelo su ipak izašli ekstravagancija i pretjerivanje, no kad je riječ o modi ono je simpatično i nadasve zabavno. Sudeći prema završenom tjednu i damama koje su se očekivano potrudile da nadmaše same sebe, nadolazeća topla sezona će biti u znaku jarkih boja i bogatih printeva. Detalji poput resica, 'patchwork' traperica ili remena oko struka su 'must have', a glamurozne kombinacije začinjene su sveprisutnim tenisicama. Kaputi su također bili u centru pozornosti, posebno oni Pradini i neodoljivi Miu Miu primjerci.

Ne bi bilo u redu zaboraviti obožavane pastelne boje, čija popularnost ne blijedi, kao ni čizme visine iznad koljena za koje su se odlučile mnoge trendseterice, a nas su posebno oduševile u izvedbi Miroslave Dume. Nadodamo li popisu midi suknje, sa sigurnošću tvrdimo da su najveći trendovi sezone itekako potvrđeni.

 

Matea Martek

photos: tommy ton, phil oh

 

Objavljeno: 05.03.2014. u 09:56

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p