PRET A CITY

Najbolje odjevne kombinacije 4. večeri Perwoll FASHION.HR-a

Street style by Samsung Galaxy Alpha
 
Još jedna večer velikog modnog događanja Perwoll FASHION.HR je iza nas. Svoje su kolekcije posjetiteljima prezentirali Zoran Aragović, Morana Krklec, Klasa, Ana Bogdan, Ivana Barač i Ivica Skoko, a dok su se na pisti izmjenjivali sjajni modeli, mi smo secirali modne kombinacije brojnih posjetitelja.

Četvrta je večer modnog spektakla bila rezervirana za originalnost i individualnost koje su vladale odličnim stylinzima. S obzirom na prošle večeri, ova je prošla u obojenom tonu, što nas je posebno razveselilo. Žuta boja se pokazala kao savršen izbor glavne urednice Fashion.hr-a Ane Bacinger koja je u ljupkoj kombinaciji haljine i skinny traperica naprosto osvajala, a elegantnu stranu žute vidjeli smo i u odličnoj kombinaciji naše dizajnerice Sonje Lamut.
 
Apsolutno nas je osvojio i retro stil koji se ljupko provukao kroz frizure i modne izbore nekih posjetiteljica, a pred objektivom našeg fotografa Jure Perišića zatekli su se i mnogi crno bijeli stylinzi koji su u kombinaciji s naušnicama, kožom i tetovažama priskrbili onu urbanu i pomalo mračnu cool notu.
  
Današnja posljednja večer Perwoll FASHION.HR-a rezervirana je za Roberta Severa, Mariju Kulušić, Coded Edge, Marina Design i eNVy Room i moramo priznati da jedva čekamo vidjeti što su nam za veliko finale pripremili modni dizajneri, kao i naši trendseteri.
 
 
M.M.
photos: Jure Perišić
Objavljeno: 18.10.2014. u 12:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p