PRET A CITY

Najzanimljivije kombinacije posjetitelja Fashion Weeka Zagreb

Svi trendovi na jednom mjestu

 

Posjetitelji hrvatskih tjedana mode još su jednom dokazali da vole modne trendove i da konstantno prate svjetska street style izdanja. Spajanje nespojivih materijala i krojeva dopuštaju domaćim zaljubljenicama u modu da izraze svoj osobni stil te dokažu vlastitu kreativnost. Zanimljivi printevi prisutni su unatoč lošem vremenu i hladnoći te su u svakom kontekstu razvedrili Zagreb Fashion Week.

Kod ženskog dijela publike najveći naglasak je bio na struku - suknje i hlače visokog struka odlično izgledaju kombinirane uz bazične komade, a zanimljivi modni dodaci poput ukosnica i minijaturnih torbica naglašavaju jednostavnost i eleganciju kombinacija. Drugi dio posjetiteljica odlučio se za predimenzionirane komade koji istovremeno skrivaju tijelo, ali odaju zanimljivu i drugačiju siluetu. Djevojke su se također inspirirale prošlim modnim erama, 80-e u šarenim jaknicama i jarkim bojama, 40-e u suknjama A-kroja ili 90-e s muškim košuljama i kariranim uzorcima.

Muški dio publike poigrao se klasičnim komadima te ih interpretirao na zanimljiv način. Bijela košulja dolazi u hipsterskom izdanju, klasični crni kaput u gotičkom stilu, a maskirne hlače u eklektičnom stilskom miksu.

Svaka pohvala ide svima koji se iz tjedna mode u tjedan mode igra modom i ne boji se pokazati osobno viđenje stila.

 

Fashion.hr Style Community

photos: Jure Perišić

 

Objavljeno: 25.11.2013. u 11:09

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p