PRET A CITY

Najzanimljivije odjevne kombinacije posjetitelja

Street style report s Perwoll FASHION.HR-a


Po završetku svjetskih Tjedana mode standardno na red dolazi sladak trenutak seciranja stilskih izbora posjetitelja i izdvajanja favorita. Završetak 16. po redu Perwoll Fashion.hr-a nije iznimka, a posebno je zadovoljstvo promatrati kako su se stilski odlučili izraziti domaći trendseteri i koje su trendove odabrali kao svoje omiljene.

Stilski gledano, društvo koje se okupilo kroz četiri večeri domaćih modnih poslastica bilo je šaroliko. Glamurozne večernje haljine bogatih tekstura i domaćih potpisa naših poznatih dama miješale su se s elegantnim i vješto složenim izborima modnih urednica, novinarki i insajderica.

Proljetni krojevi i boje su u ovom slučaju zavladali srcima posjetiteljica, a ženstvenost i omiljena retro nota vodili su glavnu riječ te dokazali kako trendovi mogu odlično izgledati dozirani i prilagođeni vlastitom stilu. Pred objektivom našeg fotografa našlo se mnogo suknji midi dužine, 'crop' topova, provjerene klasike i sportskog chica.

Ni eklektičnih stylinga u kojima je individualnost itekako dolazila do izražaja svakako nije manjkalo i plijenili su pozornost sve četiri večeri, dok su uvijek atraktivne trendi kombinacije kože i crnog minimalizma mnogima ostale najdraži modni izbor.

 

M.M.

photos: Jure Perišić

 

Objavljeno: 31.03.2014. u 09:59

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p