PRET A CITY

Ovo su najbolje kombinacije Sónar festivala

Trendovske kombinacije okupirale Barcelonu

Sigurni smo da svatko od vas gaji neki zabranjeni užitak koji neće baš na sav glas priznati prijateljima. Mi ćemo učiniti iznimku i reći da iako možda zaobilazimo reality show obitelji Kardashian, naš ‘guilty pleasure’ je definitivno festivalski street style koji pregledavamo s velikom pozornošću. Ovog puta osvojio nas je onaj jednog od najboljih svjetskih festivala, netom završen španjolski Sónar. 

Kroz tri dana festivala, Barcelonom je protutnjalo mnoštvo redom trendovskih stylinga s obaveznom dozom španjolskog boemstva. Sudeći prema posjetiteljicama Sónara kratke hlačice visokog struka su veliki hit, kao i odlični ljetni kompleti u pratnji obaveznih sandala s platformom. Nezaobilazna koža ljeti izgleda odlično uz bijelu laganu čipku i mnoštvo zanimljivog nakita. Posebno nas je osvojila kombinacija traper shortsa, kratko rezanog topa i nježno plavog boyfriend sakoa koju bismo rado i sami prošetali.

Ako i ne planirate neki od festival u skorije vrijeme, ovim stylinzima iz Barcelone slobodno se možete inspirirati i za provod u nekom od obližnjih obalnih gradova.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
M.M.

photos: Vogue Spain

Objavljeno: 21.06.2014. u 18:28

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p