PRET A CITY

Pret-a- city: Amsterdam

Kombinacije koje privlače pažnju!

Živopisni grad, luda atmosfera i otkačena ekipa koja se ne boji odudarati svojim odjevnim kombinacijama. Ovo su glavne odlike divnog Amsterdama. Svi koji su ga imali prilike posjetiti znaju o čemu pričamo, a oni koji nisu vjerojatno su naletjeli da zanimljive fotografije koje su barem djelomično dočarale atmosferu.

Ukusi su različiti i svatko ima pravo na svoje mišljenje, a naše je da bi bilo zbilja zgodno na našim ulicama gradova susresti više ovako obučene ekipe. U Amsterdamu trendova nema ili se jednostavno ne prate, barem to ne radi većina. Ljudi su univerzalni i imaju svoj stil koji je na trenutke elegantan, povremeno inspiriran retrom, a ponekad jednostavno otkačen.

Dama koju ćemo ipak izdvojiti kao jednu od najvećih trendseterica Amsterdama je mlada blogerica Andy Torres, poznatija po imenu svog bloga Stylescrapbook.
    


Andy je genijalna, njezin stil je u prvom redu trendi, no toliko divan da je mnogi već sad nazivaju novom ikonom stila i upravo je ona brojnim djevojkama svakodnevna inspiracija.

Amsterdam je grad brojnih dizajnera i umjetnika pa zapravo ni ne čudi činjenica da njegovi stanovnici svojim odjevnim kombinacijama odudaraju i privlače pažnju.

Ana Bacinger

photo: http://damstyle.blogspot.com, http://www.stylescrapbook.com

 

Objavljeno: 12.11.2010. u 10:05
Tagovi: pret-a-city

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p