PRET A CITY

PRET A CITY: CASTING DOVE FASHION.HR-A

Odličan stil naših manekenki!

Da Hrvatice imaju stila opće je poznata stvar, pa ipak uvijek se razveselimo kad na jednoj hrpi vidimo odlične modne kombinacije. Manekenke su poznate po zanimljivom odijevanju, maštovite su i zbog vitke građe mogu si priuštiti obući gotovo sve.

Casting za nadolazeći Dove Fashion.hr održan je ovog vikenda, a na njemu su brojne hrvatske manekenke zablistale svojim izgledom. Streetstyle kombinacije su ono što najviše volimo vidjeti jer se po njima najbolje vidi kakav tko stil nosi.

Većina hrvatskih ljepotica posebno se uredila za casting, a pravila su jednostavna - manekenka treba obući nešto što naglašava njezinu figuru tako da se većina djevojaka odlučila za skinny jeans, kratke hlačice ili mini suknje.

Trenutno su najpopularnije skinny traperice u sivoj boji koje naše djevojke kombiniraju sa simpatičnim T-shirticama zanimljivog printa ili romantičnim košuljama i boyfriend blazerima poput Sanele Seferagić. Ako ne nose sivi skinny tada su u klasičnom traperu koji također odlično izgleda sa veselim T-shirticama.

Svoje vitke noge manekenke su odlučile istaknuti kratkim hlačicama i suknjama koje odlično izgledaju u kombinacijama sa jednostavnim pamučnim majicama ili trapernom jaknom za koju se odlučila Anita Dujić. Da su prihvatile svjetske trendove koji se nama jako sviđaju pokazala nam je prekrasna Anita koja je na gole noge iskombinirala fenomenalne cipele na vezanje ispod kojih vire tople čarape.

Najoriginalnija je svakako bila Monika Hiržin koja nas svaki put ugodno iznenadi. Hlače dimija kroja isfurala je sa otkačenim čizmama i pamučnom majicom simpatičnog printa. Ray Ban Wayfarerice Martinin su must have.

Ana Bacinger

Objavljeno: 10.09.2010. u 11:04
Tagovi: pret-a-city

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p