PRET A CITY

Pret a city: Copenhagen Fashion Week

Nadasve zanimljive street style kombinacije!

Polako počinju novi tjedni mode na kojima nas osim odličnih dizajnerskih kolekcija posebno vesele i maštovite kombinacije zaljubljenika u modu.

Iza nas je tjedan mode u Copenhagenu, tjedan koji je predstavio brojne zanimljive kolekcije i dizajnerska imena pred kojima je perspektivna modna budućnost, ali i tjedan koji su posjetili brojni street style blogeri kako bi svoje stranice ukrasili odličnim modnim kombinacijama.

Skandinavci su poznati po avangardnim i umjetničkim dizajnerskim kreacijama, definitivno ne spadaju u kategoriju ziheraških dizajnera već su prije poznati kao oni koji pomiču granice kad su neobične kreacije u pitanju. Ovaj tjedan mode pokazao je nekolicinu imena koja bi brojne poznate pjevačice poput Lady Gage i Rihanne s oduševljenjem nosile jer su Copenhagenom dominirale originalnost i upečatljivost.

A zaljubljenici u modu koji su došli pogledati što se nudi u Copenhagenu su sve samo ne jednostavni i klasični. U street style kombinacijama dominiraju nespojive modne kombinacije, retro komadi kombinirani sa unikatnim i neobičnim kreacijama, avangardni modeli i maštovitost prije svega.

Žene nose ležeran stil koji odlično funkcionira u svim prilikama, nose trendi komade, no ne prate ih slijepo već u svojim kombinacijama pokazuju originalnost po kojoj je Skandinavija i poznata.

Na njihovom tjednu mode teško ćete vidjeti damu u elegantnoj večernjoj toaleti jer je cijeli event u ležernom i prijateljskom tonu pa tako modni kritičari, urednici, novinari i poznate osobe na revije dolaze obučeni više casual nego svečano.

 

Ana Bacinger

photo: yvanrodic.blogspot.com, copenhagenstreetstyle.dk, hanneli.com

Objavljeno: 27.08.2010. u 10:57
Tagovi: pret-a-city

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p