PRET A CITY

Pret-a-city: Cro -A- Porter

Odlične kombinacije hrvatskih fashionistica!

Ove sezone modno događanje Cro-A- Porter održano u shopping centru WestGate pokazalo se odličnim izvorom modnih kombinacija. I ne, ne pričamo o komadima prikazanima na modnoj pisti već o odlično obučenim gošćama događanja.

 

Iako nismo uspjeli zabilježiti sve kombinacije, fotografija je i više nego dovoljno da pokažemo kako Hrvatice vole modu i kako se vole istaknuti posebnim modnim stilom.

 

Pa krenimo redom! Vani na modnim događanjima posve normalna stvar, kod nas mali novitet su modne blogerice koje su na Cro- A- Porteru dobile svoje mjesto u prvom redu. Tako su neke od najčitanijih modnih blogerica svake večeri s prvog reda pratile što su dizajneri spremili, no osim toga veliku pažnju posvetile su naravno modnim kombinacijama. Neobičan stil, naizgled nespojiva odjeća i trendovi koji vladaju u svijetu dominiraju kod sve poznatijih hrvatskih modnih blogerica. Traperne košulje u kombinaciji sa kratkim hlačicama od brušene kože ili kožnom suknjom A kroja, prugasti sakoi sa dimija hlačama i trapernim bodyjem te fenomenalne cipele samo su dio stylish komada koji oduševljavaju.

 

Tu su i uvijek modnom oku zanimljive manekenke za koje smo već lagano navikli da će uvijek privući našu pažnju. S velikih pista Milana i Pariza vratila se Kristina Šalinović koja je iz modnih metropola donijela neke novitete. Kad pričate s njom njezino vas prekrasno lice hipnotizira, a kad je promatrate izdaleka vidite koliko pažnje posvećuje svom upečatljivom modnom stilu.

 

Modni novinari također se trude zablistati na revijama iako im je primarno da dobro odrade svoj posao. Tu dominira ležeran stil, kombinacija večernjih i jako casual komada koji spojeni zajedno daju jedan jako urbani i trendi look.

 

Modna događanja uvijek nas iznova uspiju iznenaditi stylish ekipom uz koju shvatite koliko su Hrvatice zapravo zaluđene modom i kako vole eksperimentirati modnim trendovima te da lagano, ali sigurno možemo našim street style kombinacijama parirati ostalim modnim metropolama. 

 

Ana Bacinger

Objavljeno: 15.10.2010. u 08:48
Tagovi: pret-a-city

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p