PRET A CITY

Pret-a-city: Cro-a-Porter

Što su nosili novinari i blogeri na ovosezonskom Cro-a-Porteru?
Možda bi za početak bilo dobro spomenuti koji je posao modnih novinara na našim modnim događanjima - najčešće lovimo izjave poznatih celebsica, virimo u backstage i družimo se sa dizajnerima te na taj način proučavamo kolekcije i modne dodatke koje su spremili za novu sezonu.


             Marko Banjavčić                                             Mija Dropuljić

Sukladno tome ponekad je malo nespretno hodati u vrtoglavim potpeticama i uvijek izgledati besprijekorno, no nekima i to uspijeva. Ovosezonski Cro-a-Porter pokazao nam je da su neke novinarke, blogerice i muški kolege prihvatili boje i barem djelomično odbacili teške materijale i zagasite nijanse.


Korana Marović i Nikola Grbin                                         Aida Poparić


Martina Podgorski                                                        Maja Perica

Što smo nosili u tri dana trajanja revija? Bilo je tu svega i svačega, blogerice su možda bile najmaštovitije od svih i pokazale su svima kako se nose novi trendovi te što su definitivni must have komadi ovog proljeća. Simpatične skinny traperice u jarkim bojama, suknje cvjetnog printa koje najbolje izgledaju u kombinaciji sa pamučnim T-shirticama, i dalje popularna i divna puderasta nijansa kombinirana sa čipkom.

Ana Bacinger                                                                   Borina Kopčić

S druge strane neke od novinarki odlučile su se za elegantna i jako ženstvena izdanja. Nježne haljine spojile su sa crnim hulahopkama i vrtoglavim potpeticama, a u ruke su stavile male pismo torbice.

Tina Bačić                                                                      Lea Bačić

Muška ekipa? Provjereno dobre kombinacije - crni bezvremenski baloner uvijek je rado viđen na revijama, kao i klasični crni sako.

Ljupka Tanevska, Barbara Repe, Karla Anić, Anđela Petrović, Nikola Grbin i Ana Karadžole

Ana Bacinger

Objavljeno: 08.04.2011. u 10:34

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p