PRET A CITY

Pret a city: Cro A Porter

Četiri dana mode rezultirala zanimljivim odjevnim kombinacijama

S obzirom da se nakon srijede Cro A Porter iz fantastične Laube preselio u shopping centar koji je udaljen od centra grada pa samim time nekima i nedostupan, modna ekipa odlučila je posjetiti samo određene revije.

Tako smo u Laubi sreli prave zaljubljenike u avangardu koji su to odlučili pokazati i svojim odličnim odjevnim kombinacijama, dok smo u shopping centru zamijetili nekoliko zbilja fantastičnih, ali i veliku većinu sasvim prosječnih odjevnih kombinacija.

Velika pohvala ide ekipi koja promovira hrvatski dizajn, bila to renomirana dizajnerska imena ili mlade snage koje još čekaju da postanu poznate. Tako je blogerica Tina Bačić svoju kombinaciju odlučila podignuti divnom Little Wonder ogrlicom, a naš novinar Marko Banjavčić imao je veliku čast nositi jednu od najboljih kreacija iz LINK by Ogi Antunac i Zoran Mrvoš kolekcije koju smo prošli vikend gledali na DOVE FASHION.HR-u. Prekrasna manekenka Kristina Šalinović nakon revije odjenula je ono u čemu se osjeća najbolje i pokazala svoj odličan i prepoznatljiv stil u primjetnoj Zigman jaknici i genijalnim crvenim čizmama. Blogerica Ljupka Tanevska prvu večer u Laubu odjenula je preslatku Tradate haljinicu koju je kombinirala na sebi svojstven način.

Detalji su nam uvijek zanimljivi na ležernim odjevnim kombinacijama pa smo u protekla četiri dana zamijetili punu odličnih cipela, itekako zanimljive i primjetne torbe te upečatljiv nakit koji svaku kombinaciju čini drugačijom.

Naše poznate blogerice još su jednom pokazale da jako dobro barataju s trendovima i da im oni nisu nimalo strani. To najbolje pokazuju hlače u boji koje su idealne za ležerne kombinacije.

Muška publika je slično kao i na DOVE FASHION.HR-u pokazala da se ne boji mode i primjetnih odjevnih kombinacija, dapače i oni vole eksperimentirati modom i različitim stilovima koji su često u konačnici zanimljiviji i bolji od nekih ženskih stylinga.

Ana Bacinger

Objavljeno: 25.03.2012. u 11:31

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p