PRET A CITY

PRET-A-CITY: DOVE FASHION.HR

Što novinari nose na modna događanja?

Nakon napornih priprema još jedno izdanje Dove Fashion.hr-a završilo je uspješno. Dizajneri su predstavili svoje kolekcije za sezonu proljeće/ljeto 2011., modni novinari i kritičari pozorno su pratili kakve će trendove nametnuti trendi Hrvaticama, a mi smo osim poznatih dama koje su sjedile u prvim redovima pažnju odlučili posvetiti i modnim novinarima.  

Grgo Zečić (direktor za komunikacije FHR-a)              Dora Juras (RTL)

Poznate dame oduševile su nas svojim odličnim modnim kombinacijama, no nisu samo one zablistale u tri dana revija. I modne novinarke i novinari pokazali su kako vole modu i usprkos tome što im je posao primarna stvar dali su do znanja da se vole igrati modom i zanimljivim modnim kombinacijama.

            Ana Bacinger (Fashion.hr)                  Magdalena Balenović (T portal)

Ono što nas posebno veseli je činjenica da su javne osobe, ali i novinarke shvatile da odlazak na reviju ne znači nužno večernju i nadasve svečanu garderobu. Da je ono što će svima više zapeti za oko ležeran i zanimljiv styling u kojem će vam prije svega biti udobno.

        Helena Štahan (Gloria)                       Ana Pavić (urednica Fashion.hr-a)

Uvijek nas najviše iznenadi simpatična i fenomenalno obučena urednica mode Glorie - Helena Štahan. Urednica popularnog tjednika je dokaz da  odlična modna kombinacija može biti spoj naizgled nespojivog. Boyfriend traperice na vrtoglave bež potpetice i elegantni crni top odličan su styling za odlazak na modnu reviju jer djeluju sofisticirano i elegantno, no istovremeno ostavljaju dojam ležernosti.

         Bianca Šehović (Story.hr)                         Borina Kopćić (Fashion.hr)

Prvu večer pažnju nam je otela novinarka Magdalena Balenović sa T portala koja je na hrvatskoj sceni odlučila isfurati popularni fascinator - čipkaste zečje uši. Obučena od glave do pete u crno, kombinacijom  u kojoj dominiraju koža i čipka, novinarka je pokazala kako je moda prije svega igra.

     Ana Pavić i Marko Banjavčić (Fashion.hr)   Martina Podgorski (Nova TV)

Kao jedan od glavnih trendova za jesen 2010. najavljene su gležnjače na vezanje te smo na nekim novinarkama primijetili da su ih one već nabavile. Volani, otkačene suknje u kombinaciji sa jarkim čarapama i itekako upečatljivim i originalnim cipelama, krzno, poderane traperice, retro i pismo torbe u živim bojama ono su što modne novinarke planiraju nositi ove jeseni.

 

Ana Bacinger

Objavljeno: 24.09.2010. u 08:38
Tagovi: pret-a-city

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p