PRET A CITY

Pret-a-city: Dove Fashion.hr

Kakav stil nose naši novinari?

Još jedno izdanje Dove Fashion.hr-a je iza nas i zbilja smo se nagledali odličnih modnih revija i pronašli komade koje ćemo svakako nabaviti za iduću hladnu sezonu. Neki dizajneri oduševili su više, neki mrvicu manje, no sudeći po viđenim kolekcijama očekuje nas zanimljiva iduća hladna sezona.

 

                      Martina Podgorski                                        Mija Dropuljić

Uz standardno dobro odjeveni prvi red i ovog smo puta odlučili malo pažnje posvetiti novinarima - jer da nema njih većina vas bi teško znala što se tri dana događalo na Velesajmu.

 

      Borina Kopčić i Nikola Grbin                         Marko Banjavčić i Borina Kopčić

Kakav stil nose naši novinari? Većina fura ležeran stil jer je u ležernim komadima najlakše obavljati posao zbog kojeg su prvenstveno ondje, no trendi novinarke i blogerice ipak pokušavaju zablistati u upečatljivim modnim kombinacijama.

 

                            Ana Bacinger                                     Aida Poparić

U modi ove sezone maxi i midi suknje pa su se neke od novinarki odlučile za te komade, a nose ih ili na elegantan način uz vrtoglavo visoke potpetice i svečane košulje, ili na totalno cool i ležeran način - uz pulovere i čizme na petu. I dalje je u modi koža, tu su skinny hlače koje odlično izgledaju u kombinaciji sa vječno modernim prugicama, a odlično se slažu i sa čipkom.

 

                          Ana Pavić                                      Magdalena Balenović

Neke dame su odlično iskombinirale boje i pokazale nam kako će izgledati njihovo proljeće - tu su upečatljivi tonovi spojeni zajedno koji daju jedan jako primjetan look. Ima i onih koje i dalje obožavaju seksepilne haljinice od čipke, kao i onih koje odlično nose sive i plave tonove. Muška ekipa bira provjereno dobre stylinge - odličan crni baloner savršeno se slaže sa sivim skinny trapericama, a klasičan crni sako dobiva ležeran prizvuk uz traperice.

 

                    Marko Banjavčić                                       Lea Bačić i Tina Bačić

Ana Bacinger

Objavljeno: 18.03.2011. u 11:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p