PRET A CITY

Pret-a-city: Dove Fashion.hr casting

Kakav stil nose naši modeli?
U subotu je održan casting za nadolazeći Dove Fashion.hr na kojem će svoje kolekcije za proljeće 2012. predstaviti neka od najjačih dizajnerskih imena u Hrvatskoj. Modeli iz poznatih modnih agencija Talia Models, Midikenn, Sandra i Atomic Models skupili su se u jako velikom broju pa pred dizajnerima nije bio lak posao jer su imali zbilja veliki izbor.

  

Uz standardna i već poznata lica iz našeg svijeta modelinga, na castingu smo zapazili i nekolicinu novih djevojaka pred kojima je sigurno uspješna karijera. No naš posao ove subote nije bilo biranje djevojaka za revije već smo imali zadatak snimiti najbolje odjevne kombinacije, kako ženskih tako i muških modela.

  

Trebate imati na umu da modeli moraju paziti u čemu će se pojaviti na castingu jer dizajneri moraju dobro vidjeti njihovo tijelo, noge i sam hod pa se većina djevojaka odlučila za neku jednostavnu verziju. Kratke haljinice koje prate liniju tijela u kombinaciji sa vrtoglavim potpeticama najčešći su izbor. Osim haljinica odlično je pojaviti se u skinny trapericama i u nekoj jednostavnoj majici pa ukoliko nisu birale haljine, tada je spoj traperica i T-shirtice njihov izbor.

  

Muška populacija? Oni su naglasak stavili na ležernost pa su spojili klasične košulje i pulovere na kopčanje sa svojim najdražim trapericama ili kratkim hlačama.

  

Ana Bacinger

photo: Franjo Matković

Objavljeno: 23.09.2011. u 10:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p