PRET A CITY

Pret-a-city: Dove Fashion.hr Cruise

Kakve kombinacije su se nosile na Braču?
Prošlo je punih tjedan dana od cruise kolekcija u Bolu na Braču i nakon što su se dojmovi o kolekcijama lagano slegli, odlučili smo vam pokazati kakav se stil tokom dana furao na jednoj od najpoznatijih plaža na Jadranu.

  

  

Cruise sam po sebi iziskuje ležernost pa je većina mladih dama to tako i shvatila te je po danu nosila lagane haljinice u kombinaciji sa ravnim sandalama ili jednostavan šorc sa nekom zgodnom majicom.

  

Veliku pažnju posvetili smo našim mladim manekenkama koje iz dana u dan svojim stilom sve više konkuriraju manekenkama vani. Sve do jedne imaju neki svoj specifičan stil, a to nam se jako sviđa. Od nevjerojatnih slatkica koje odlično nose maxi haljine, preko „heroin chic" modela koji se ne skidaju iz šorca od trapera i jednostavnih majica ili košulja pa sve do cura koje vole trendove i to se ne boje pokazati.

  

  

Uz manekenke i novinarke su nosile zanimljive modne kombinacije, a njihovi stylinzi također su bili ležerni i neopterećeni. Dok su za dan birale predimenzionirane, prozračne košulje sa kratkim hlačicama ili pamučne haljinice, za večer su nosile ležerne kratke i midi haljine te upečatljive majice i suknje.

  

Od dizajnera nam je najviše pažnje privukla uvijek prekrasna Ana Maria Ricov koja se na dan svoje revije pojavila u kombinaciji koja je naprosto vrištala resort. Otkačene široke hlače kombinirala je sa žutom jaknicom i upečatljivim cipelama, a sve je upotpunila svojom fenomenalnom ogrlicom.

                 

Ana Bacinger

photo: Marko Banjavčić

Objavljeno: 08.07.2011. u 10:37

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p