PRET A CITY

PRET A CITY: DOVE FASHION.HR PRESS BRUNCH

Kakav stil nose modni novinari i dizajneri?
Kao najava za nadolazeći Dove Fashion.hr koji će se održati u Muzeju suvremene umjetnosti od 16. do 18. rujna u lounge baru Peoples organiziran je modni brunch na kojem su modni novinari imali priliku iz prve ruke saznati sve o kolekcijama dizajnera.

         Helena Štahan (Gloria)                             Dora Juras (RTL)

Dizajneri Robert Sever, Ivica Skoko, Ivica Klarić, Igor Galaš, Ana Maria Ricov, Branka Donassy, I-gle, Aleksandra Dojčinović, dvojac iz eNVy room-a te troje novih imena Martina Felja, Ivan Alduk i Damjan Jacić u ugodnom popodnevnom druženju popričali su sa modnim novinarima i otkrili zanimljivosti koje su spremili za sezonu proljeće/ljeto 2011..

     Magdalena Balenović (T portal)        Inesa Antić i Anela Martinović (Grazia)

A kako izgledaju modna pera koja vas svakodnevno izvještavaju o modnim zanimljivostima i brojnim trendovima? Opušteno i casual prije svega. U modnom svijetu udobnost i ležernost dominiraju, pogotovo kad pričamo o popodnevnim druženjima. Modne novinarke biraju obuću na ravnu petu, a kako nam jesen polako stiže čizme su već vraćene iz ormara. Retro modeli čizama ili popularne gumene čizme koje su savršene za neočekivane pljuskove uz balerinke i tenisice omiljena su obuća modnih novinarki.

Grgo Zečić (direktor za komunikacije FHR-a)     Ana Pavić (urednica Fashion.hr-a)

No, neke dame ipak preferiraju cipele na petu, a kombiniraju ih sa ležernim trapericama, pamučnim T-shirticama i bikerskim jaknama.

    Barbara Ivezić (Gloria.com.hr)             Nataša Mihaljščišin (I-gle)

Da im nije dosta ljeta i toplog sunca pokazuju živim bojama i dugačkim hippy haljinama, a oni koji su više jesenski i zimski tipovi odlučili su se za zagasite nijanse i zemljane tonove. Modni novinari poznati su po kombiniraju high street brendova sa nekim dizajnerskim imenima pa su tako na modnom brunchu primijećene zanimljive modne kombinacije.

       Dizajnerica Ana Maria Ricov           Dizajnerica Alexandra Dojčinović

Ana Bacinger

Objavljeno: 03.09.2010. u 08:18
Tagovi: pret-a-city

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p